Standhouders

EET- en DRANKSTANDJES

Heb jij een standje, kraampje of foodtruck geïnspireerd door de Japanse eetcultuur en wil je voor een evenement in de Japanse Tuin jouw standje neer komen zetten? De Japanse Tuin zoekt naar cateringmogelijkheden die semi-permanent aanwezig willen zijn in de tuin. Dus als je interesse hebt, laat het ons dan zeker weten.

Hieronder vind je het reglement voor de catering en het inschrijfformulier. Lees beide goed door, en stuur het inschrijfformulier op naar japansetuin@hasselt.be, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

VERKOOPSTANDJES

Onze evenementen zijn altijd een super goed moment om Japanse producten te verkopen. Van manga tot sake tot matcha, wij staan open voor een groot aantal aan Japan gerelateerde producten. Dus verkoop jij Japans getinte items en wil je een verkoopsstandje oprichten in de Japanse Tuin? Kijk dan snel hieronder voor de regelementen en inschrijfformulieren voor profit en non-profit standhouders. Stuur het inschrijfformulier voor jouw standje dan naar japansetuin@hasselt.be.

WORKSHOPS

De Japanse Tuin organiseert tijdens de hele openingsperiode verschillende workshops. Onze Ikebanalessen, thee demonstraties en Kalligrafielessen zijn enorm populair. Maar wil jij gewoon een keer een workshop geven zoals een les yoga of Tai Chi? Dan kan dat zeker ook. Dus als je graag een workshop geeft rond Japanse cultuur of zen-gerelateerde Oosterse cultuur, stuur dan een email naar japansetuin@hasselt.be en we bespreken graag samen de mogelijkheden.