Vrijwilligers

WORD VRIJWILLIGER BIJ DE JAPANSE TUIN

Om de eigenheid van onze prachtige Japanse Tuin te bewaren gebeurt het onderhoud en de werking met de essentiële steun van vrijwilligers. De Japanse Tuin kan al jaren rekenen op een geweldig team van meer dan 20 vrijwilligers. 

Ben je een natuurmens, hou je van sociaal contact en wil je de bezoekers goed informeren over onze tuin? Heb je kennis van Engels, Frans en Duits?
Misschien ben jij dan wel de gepaste persoon om als vrijwilliger mee te werken in de Japanse Tuin.

Interesse? Stuur dan een mailtje met je gegevens  naar japansetuin@hasselt.be . We nodigen je uit voor een gesprek om meer informatie te verstrekken over de taakinhoud zodat jij samen met ons kan beslissen of je wenst mee te werken in de Japanse Tuin.

 Momenteel zoekt de Japanse Tuin naar:

  • Evenementen vrijwilligers - deze vrijwilligers helpen de Japanse Tuin bij de voorbereiding van onze verschillende evenementen. Tijdens evenementen voorziet de Japanse Tuin vaak een infostand en een cafetaria waar de vrijwilligers meehelpen.
  • Vaste vrijwilligers – deze vrijwilligers zijn inzetbaar van april tem oktober voor de bediening in onze cafetaria of als publieksmedewerker naargelang beschikbaarheid.
mascotte zomer