Zondag 7 juni: 13u30 tot 16u00

De speciale editie van de “Let's Talk Japanese” bijeenkomst of “日本語を話そう会” (Hanasôkai) gaat ook dit jaar weer door in de Japanse Tuin te Hasselt. Op 7 juni staat “plezier hebben” met de Japanse taal voorop in de Tuin en oefenen we samen om nét iets beter te worden dan de dag ervoor.

Let’s Talk Japanese is een bijeenkomst van verschillende mensen die één ding gemeen hebben, enthousiasme voor de Japanse taal. De bijeenkomst heeft als doel zo veel mogelijk sprekers van de Japanse taal samen te brengen om samen te oefenen, leren en lachen. Iedereen die graag Japans wilt spreken of leren spreken is welkom.

Gedurende de dag hebben we verschillende gespreksthema’s gepland op verschillende niveaus. Ook zijn er native-speakers aanwezig om je te helpen oefenen. Voor de absolute beginner met geen of beperkte kennis wordt een gemakkelijke introductieles voorzien.

Het leren van de Japanse taal is natuurlijk een echte uitdaging. Met het delen van ideeën, ervaringen en tips kunnen we samen flinke stappen vooruit zetten.

Let’s Talk Japanese is een uitstekende kans om samen te genieten van de schoonheid van de Japanse Tuin én de Japanse taal.

「日本語を話しましょうか。」“Zullen we Japans praten?”

Praktisch: Gratis toegang naar de tuin voor deelnemers die zich op voorhand inschrijven : info@bnk-nihongo.be

Schema:

13:30: verzamelen
14:00: Let’s Talk Japanese
15:00: pauze
15:30: Let’s Sing Japanese
16:00: einde

talk japanese