Fietsen

Hasselt, dé ideale uitvalsbasis om Limburg te ontdekken

Onze Limburgse hoofdstad heeft alles voor een geslaagde meerdaagse uitstap. Al sinds jaar en dag staat Hasselt bekend als 'Hoofdstad van de Smaak', waar mode en gastronomie goesting doen geven om de stad te bezoeken. Maar Hasselt is ook de ideale uitvalsbasis om de rest van de regio te ontdekken. Denk maar aan Bokrijk, Fietsen door het Water, C-mine, Alden Biesen, ... en nog veel meer!

In Hasselt valt achter elke hoek iets te ontdekken

Mode- en designliefhebbers vinden hun gading in boetieks en hippe concept stores. Cultuurzoekers gaan op ontdekking langs prachtige streetart en in mooie musea. Nagenieten kan je op sfeervolle terrassen en in gezellige restaurantjes. Overnachten doe je in één van de vele overnachtingsmogelijkheden. Het is onmogelijk om een stad als Hasselt in enkele hoofdstukken op te sommen. Daarvoor is de stad té divers, té veranderlijk, té kleurrijk.

 

10 must-sees in Hasselt

 

  

 

Alles weten over Hasselt?

Kijk hier

Vanuit Hasselt de rest van Limburg ontdekken

Spring op de fiets, verken de verrassend groene omgeving en word helemaal zen in de mooie natuur. Met gezellige stadjes en dorpen en een uitgebreid fietsroutenetwerk ben je een tijdje zoet. Starten doe je altijd in Hasselt om zo de routes via de knooppunten van het fietsroutenetwerk Limburg te volgen. Huur een fiets op een van de fietsverhuurlocaties, en weg ben je. Bij Visit Hasselt vind je mooi uitgewerkte fietskaarten en een smaakpakket om onderweg de smaken van Hasselt te ervaren.

 

Tip!

Wil je nog méér uit je bezoek aan Hasselt halen? De HasPas geeft je gratis toegang tot musea en tuinen én biedt maar liefst tien leuke voordelen bij horeca en winkels. Een echt VIP-ticket dus!

** Elektrische fietsen huren om de rest van de omgeving te ontdekken? Reserveer online op www.city-rent.be!

HasPas
Share this page: