Fietsverhuur

Fietsverhuur

Fiets huren

Een dagje cruisen met een comfortabele tweewieler? Daar zorgt City-rent.be voor! Deze kwaliteitsvolle E-bikes rijden gemakkelijk 120 km op één dag. Je huurt jouw fiets in ons bezoekersonthaal en vertrekt in hartje Hasselt. (Opgelet: het bezoekersonthaal van Visit Hasselt heeft 2 E-bikes ter beschikking, deze kan je niet reserveren.)

Je kan wel een reservatie vastleggen van jouw fiets via de site www.city-rent.be. Ophalen is mogelijk bij Visit Hasselt, Biking Fietsshop en Corda Campus. Ophalen bij de deelnemende hotels is enkel mogelijk als je gast bent in het hotel.

Logeer je op hotel? Geen Probleem! Je kan de fietsen ook boeken samen met een hotelkamer in de meeste Hasseltse hotels.

 

Bij Fietspunt aan het station huur je een fiets voor een dag, een maand of zolang je maar wil. Kies uit het aanbod: (elektrische) fiets, tandem, kinderfiets, kinderzitje, aanhangfiets, bakfiets, fiets voor personen met een beperking ... Keuze te over. Reserveren doe je best tijdig via de site om zeker te zijn van de tweewieler van jouw keuze.

In ons bezoekersonthaal staan ook een aantal fietsen ter beschikking. Deze fietsen kan je enkel huren de dag zelf voor zover de voorraad strekt. Hier is reservatie niet mogelijk. Voor een fiets betaal je € 10/dag.

Elektrische fietsen

Fietsdelen

Snel en flexibel een fiets delen en gebruiken? In Hasselt staan 200 groene Mobit-fietsen verspreid. Download de Mobit-app, registreer je en bekijk waar de dichtstbijzijnde fiets voor je klaarstaat. Heb je een fiets gevonden? Scan dan met diezelfde Mobit-app de QR-code op het slot en start je rit. Afstappen doe je waar je wilt, maar vergeet je fiets niet te sluiten. Meer info vind je op de site van Mobit. 


Kom je met de trein naar Hasselt? Trap dan de stad in met een van de blauwe Blue-Bikes. Klaar? Parkeer je fiets dan terug in de stalling aan het station. Registreer je en ontleen je fiets met je badge aan de sleutelautomaat. Meer informatie vind je hier.
 

fietsen