groepsrestaurants

Let's eat in Hasselt - Eten in groep

Dat Hasselt een smaakmaker is, bewijzen de vele gezellige restaurantjes en terrasjes die de stad rijk is. Adressen te over om jou en je collega’s of zakenpartners culinair in de watten te leggen. Waar je in alle rust een zakelijke deal kan sluiten of een personeelsdiner kan organiseren. Van ontbijt tot diner. Van casual tot chic. Van kleine tot héél grote groepen. Hasselt is immers hét walhalla voor lekkerbekken. 

Blend by Rauw

Blend by Rauw is een hip grilrestaurant dat mooi genesteld zit in de wijk van Quartier Bleu. Vlees van uitstekende kwaliteit wordt op een originele manier in een leuke setting geserveerd. In deze coole zaak staat het blenden en koppelen van wereldwijd streetfood met bbq, beats, kunst, en dranken centraal. Genieten kan in de  prachtige cocktailbar en op het ruim terras langs het kabbelende water!

Blend by Rauw
Blend by Rauw

't Borrelhuis

't Borrelhuis bevindt zich tegenover het Jenevermuseum en beschikt over zes vergaderzalen. Het restaurant staat voor authenticiteit, een waarachtige keuken en een topbediening. Uw gezelschap proeft hier van lokale lekkernijen en authentieke menu's op maat. 

Borrelhuis
't Borrelhuis

Corda Bar

Het team van Corda Bar zorgt voor een perfect georganiseerd event. Een klein gezelschap of een grote groep? Verwacht je in deze bistro op Corda Campus aan culinaire verwennerij en een excellente service in een gezellig kader. 

Cordabar
Corda Bar

'Theatercafé

'Theatercafé aan het cultureel centrum beschikt over een mooi aanbod aan sfeervolle feestzalen, mét privéterras en catering op maat. Een business meeting, personeelsfeest of receptie of: je kan hier terecht voor een all-in oplossing op maat voor elke gelegenheid.

Theatercafé
Theatercafé

Westpunt

Het keukenteam van Westpunt legt je in de watten van voorgerecht tot nagerecht met hun overheerlijke creaties. Neem plaats in de prachtige veranda met zicht op het water of op het zonovergoten terras.  Je kan hier vergaderen of een feestje laten doorgaan. Een formule op maat kan worden uitgewerkt. 

westpunt
Westpunt

De Kwizien

Vlakbij het rustige jeneverplein in Hasselt bevindt zich restaurant De Kwizien waar gastvrijheid en gastronomisch genieten centraal staan. Vanuit dee open keuken weet de chef zijn gasten culinair te verwennen met frisse en creatieve gerechten. De Kwizien is een culinair ontspanningsoord waar men het begrip totale gastronomie dagelijks waarmaakt. Dit in een informele, ontspannende huiskamersfeer.

de kwizien
De Kwizien

Bragoût

In het eigentijdse HasHotel langs de kleine ring kan je naast overnachten ook terecht voor meetings, conferenties, opleidingen, productpresentaties of teambuildings. Tussendoor een snelle hap of afsluiten met fine dining menu? Dat kan in restaurant Bragoût! 

bragout
Bragoût

New Koncept

Organiseer je binnenkort een feestje of een zakelijke bijeenkomst?
Voor alle soorten gelegenheden ben je bij 't Koncept aan het juiste adres. Hun creatieve team denkt graag met je mee van A tot Z. Een buffet, high-tea, jenevermenu…? Elke formule is mogelijk!

koncept
New Koncept

Brasserie De Boulevard

Alles is mogelijk in brasserie De Boulevard. Genieten van een uitgebreide maaltijd, tot een snelle lunch. Een after work drink met je collega’s en vrienden, of een vergadering met een klant. Deze brasserie ligt aan het Holiday Inn hotel aan de Blauwe Boulevard. 

boulevard
Brasserie De Boulevard

Maison Mathis

Maison Mathis ontvangt jouw gezelschap of groep met een glimlach. Een royaal ontbijt om de dag te beginnen, een gezonde vegan lunch, een smeuïge pizza uit de steenoven, een heerlijk aperoke & bites of de avond bezegelen met een vers gebakken stukje vis of vlees mét zicht op het water. 

Maison Mathis
Maison Mathis

Nog meer eten & drinken

Vergaderen in Hasselt

Share this page: