Meet in Hasselt

5 Hasseltse cateraars voor jouw bedrijfsevent

Je gasten culinair verwennen, hoe doe je dat best als organisatie? Ben je op zoek naar een cateraar voor je meeting of bedrijfsfeest? Of organiseer je een event op je bedrijf of op locatie? Laat je inspireren door één van onze professionele cateraars en laat je voor de organisatie van je event persoonlijk begeleiden door onze experts!

Stoemp Deluxe

Stoemp Deluxe voorziet jou en je gasten graag van een heerlijk menu, gemaakt met pure kwaliteitsproducten. Een 100% veggie/vegan foodconcept met superverse maaltijden, een gezond alternatief voor jou en je medewerkers. 
Deze cateraar staat voor bedrijfscatering op een duurzame manier met plantaardige gerechten van lokale reststromen. 

Stoemp Deluxe - Stoemp@work
 

Stoemp Deluxe

Ogst Deli

Ogst Deli voorziet met 3 unieke formules koude én warme catering, met of zonder bediening. Alles wat nodig is voor een smaakvol buffet inclusief culinaire passie. Bij Ogst Deli kan je rekenen op een professionele service die volledig afgestemd is op jouw bedrijfsbehoeften. 

Catering voor bedrijven - Ogst Deli
 

Ogst Deli

Vangroenten

Deze vegetarische, indien gewenst veganistische, cateraar voorziet jouw meeting van biologische, lokale deel- en hoofdgerechten. Geniet met je collega’s van een lunch of diner.
Vangroenten werkt steeds seizoensgebonden, de gerechten zijn dus afhankelijk van de oogst 
van de groentenboer. 

V A N G R O E N T E N
 

Vangroenten

Atelier V

Atelier V garandeert een unieke ervaring. Al jaren vertrouwen ondernemingen op de creativiteit, knowhow en ervaring om samen een prachtig event te verzorgen. Van verrassende broodjes voor een vergadering in beperkte kring, tot de volledige catering van een prestigieus bedrijfsfeest. 

Catering – AtelierV
 

Atelier V

Global Cuisine

Als sfeermakers en smaakmakers verzorgt Global Cuisine ieder type feest, volledig op maat van jouw wensen. Van de uitwerking van het menu met verse kwalitatieve en seizoensgebonden producten tot de gezellige inkleding. Global Cuisine neemt jou en je gasten mee op rondreis langs hun wereldse keuken.

Home - Global Cuisine Catering
 

Global Cuisine
Share this page: