Elke Smellenbergh

10 Hasseltse juweelontwerpers die je niet mag missen

Wist je dat er in Hasselt héél wat juweelontwerpers zitten? Denk maar aan het ‘Gouden Straatje’, hier etaleren talentvolle ontwerpers en edelsmeden een staaltje van hun kunnen. Wij somden alvast 10 adresjes in Hasselt voor je op!
 

Elke Smellenbergh

In het atelier van Elke Smellenbergh worden volledig met de hand vervaardigde juwelen gemaakt: van trouwringen en verlovingsringen, halsjuwelen, oorbellen, armbanden tot zelfs een eigen kindercollectie.

Maastrichterstraat 68 - www.smellenbergh.be
 

Elke Smellenbergh

Huis Pauwels Spaenjers – Multiple

Huis Pauwels - Spaenjers is een ambachtelijke goudsmederij waar sieraden met architecturale vormen op maat worden gemaakt. Vanop straat kan je in het atelier kijken en de juweelontwerpers live aan het werk zien.

Maastrichterstraat 64-66 - www.pauwelsspaenjers.eu
 

Pauwels-Spaenjers

Parhazaar

Parhazaar is een Belgisch juwelen- en decoratielabel opgericht in 2013 door Kathleen Schevenels. Geïnspireerd door Scandinavisch design ogen de creaties puur, stijlvol en tijdloos. (pop up tot eind 2021)

Paardsdemerstraat 7 - www.parhazaar.com
 

Parhazaar

I.Ma.Gi.N. Jewels Hasselt

I.Ma.Gi.N Jewels is een Belgisch juwelenbedrijf dat fijne juwelen maakt die bij je persoonlijkheid passen. Zij bieden elegante en tijdloze collecties geïnspireerd op traditionele fijne sieraden, maar met een modern prijskaartje. Alledaagse luxe, de hele dag, elke dag!

Aldestraat 35 - www.imaginjewels.com
 

IMaGiN

’t Juweelateljee

In ’t Juweelateljee van Dominiek Verjans vind je, naast de eigenzinnige handgemaakte en eigentijdse juweelcreaties, ook een ruime collectie van bekende juweelontwerpers en -merken. 

Maastrichterstraat 78 - www.juweelateljee.be
 

Juweelateljee

Franssen Juweliers

Franssen is een vertrouwde juwelier in het centrum van Hasselt. Sinds 1962 verrassen zij klanten met exclusieve juwelen en horloges. Je kan ook een gepersonaliseerd juweel laten ontwerpen.

Demerstraat 51 - www.franssenjuweliers.be
 

Franssen juweliers

Lode Martens

Lode Martens is een gerenommeerd expert op het gebied van High Jewellery. Hij maakte High Jewellery voor legendarische huizen als Van Cleef & Arpels, Dior, Cartier en Chanel. In 2003 lanceerde hij zijn gelijknamige label en studio in Hasselt.

Kapelstraat 38 – www.lodemartens.be
 

Lode Martens

Griet Kumpen

Alle juwelen hier zijn van echte parels uit oesters, soms gecombineerd met echte edelstenen. Doordat alles een eigen creatie is, is ook iedere aanpassing mogelijk zoals lengte of andere samenstellingen. Zij importeren zelf alle parels, met als gevolg een aanbod aan zeer gunstige prijzen. 

Kapelstraat 4 - www.parelskumpen.be
 

Griet Kumpen

Laurence Delvallez bij La Bottega

Een Belgisch juwelenmerk dat een statement aan elke outfit toevoegt. Laurence Delvallez heeft haar atelier in Waregem en onderlijnt met haar collecties de ultieme vrouwelijke identiteit. Je kan deze juwelen spotten in de alom bekende conceptstore La Bottega. 

Paardsdemerstraat 9 - https://www.labottega.be/nl/shop/brand/laurence-delvallez 
 

Laurence Delvallez

Les Soeurs

Les Soeurs, de heilige driehoek. Of 3 zussen met een full-time passie voor mode en sieraden, die de nieuwste mode-musthaves voor jou verzamelen. Zij hebben een collectie van exclusieve sieraden en accessoires, met een zeer persoonlijke toets gemaakt op Belgisch grondgebied.

Kapelstraat 36 - www.lessoeurs.be
 

Les Soeurs
Share this page: