Klatchbar Koffie

10 x de lekkerste koffiebars

Zin in een espresso, latte, cappuccino of slow coffee? En eventueel een heerlijk gebakje erbij? Laat deze tien Hasseltse koffiebars je op je wenken bedienen. Je krijgt het in een mum van tijd lekker warm.

Boulebaar

Boulebaar in Hasselt, gerund door een koppel met ervaring uit het koffieparadijs Sydney, presenteert een aantrekkelijk menu in een knap herenhuis op het Leopoldplein. Geniet van koffie en lunch in een gezellige en warme huiskamersfeer. 

Boulebaar

Coffee Cafe

Coffee Cafe is een koffiebar met een knipoog naar grootmoeders tijd. Ontdek en proef 1 of meer van de speciale koffiebereidingen, ijskoffies, verse chocomelk, speciale thee-mengelingen, ice tea’s of gewoon een heerlijk gebakje van eigen makelij. 

coffee cafe
Coffee Cafe

KingKongCoffee

No-nonsense in deze coole coffee bar, alleen heerlijke koffie... Hun koffie zelf komt voornamelijk van Caffènation en wordt met liefde en passie geschonken door de eigenaars. Het streepje zalige rockmuziek krijg je er met plezier bovenop. 

kingkong
KingKongCoffee

Bistro Bottega

Enter Bistro Bottega. Na een namiddag schoenen en kleren passen, is een lekkere koffie een must. Bovendien is de zaak trendy ingericht en kan je er een ook heerlijk gebak krijgen. 

Bistro bottega

Tarte Tatin

Een tarte tatin is een heel lekkere, heel simpele en toch heel speciale taart. Achter het oud stadhuis in het hartje van Hasselt, ligt het gezellige taartenhuisje Tarte Tatin. Bij het binnenkomen voel je meteen de sfeer van grootmoeders living. Een knusse zithoek bij de open haard zet de toon. Alles wordt zelf gemaakt in een klein keukentje, huisbasis voor moeder & dochter.

tarte tatin
Tarte Tatin

Mucho Gusto Coffee Bar

In koffiebar Mucho Gusto drink je niet zomaar een koffie. Voor de koffie de bar bereikt, gaat er een uitgebreid selectieproces aan vooraf. Naast de eigen soorten koffie, bieden ze ook een uitgebreid assortiment van binnen- en buitenlandse koffiebranderijen zoals The Coffee Collective en Square Mile Coffee Roasters.

mucho gusto
Mucho Gusto

Sweet coffee

Sweet Coffee staat bekend om z’n unieke koffiecreaties, smakelijk ontbijt en fijne lunch- en brunchformules. Er zijn drie verstigingen in Hasselt. 
 

sweet coffee
Sweet Coffee

Shanti Beans

Wanneer een passie voor kunst en een passie voor koffie samensmelten krijg je Shanti Beans: een knotsgekke koffiezaak in hartje Hasselt waar je kan genieten van een lekker kopje koffie in een sociale setting tussen de planten en kunstwerkjes waar je een gezelschapsspel of een boek uit de rek kan trekken.

shanti beans
Shanti Beans

Klatch.bar

"Hésseleer of nie, welkom voor een dzjat kaffe of iet straffer." Start de dag met een heerlijke specialty koffie en kom later terug voor het aperitief. Dat is het concept van de Klatch.bar. Huisbarista's (vader en dochter) Patrick en Annabel verwelkomen je in hun familiezaak. 

klatchbar
Klatch.bar

Fietsbar

Fietsbar is een fietsherstelplaats, verkoper van fietsen, bar en lunchplek onder één dak. Slurp hier van een hemelse koffie met bonen van MOKcoffee. Geniet van huisgemaakte taartjes, verse croissants, huisgemaakte granola, … Ze hebben ook een groot aanbod bio-limonades.

Fietsbar
Fietsbar
Share this page: