OPGELET!!! Aanvragen voor een groepsbezoek met gids dienen minstens 14 dagen voor de datum van het bezoek te gebeuren. ***** Rondleidingen die binnen plaatsvinden, kunnen terug aangevraagd worden vanaf 01/09/2020 met een max. van 10 personen. De volgende groep van max. 10 personen kan 1 uur later vertrekken. ***** Rondleidingen die buiten plaatsvinden, kunnen terug aangevraagd worden vanaf 01/07/2020 met een max. van 20 personen. Er kunnen meerdere groepen gelijkertijd starten naargelang de beschikbaarheid van gidsen. ***** Elke persoon is verplicht om een mondmasker te dragen tijdens een gegidste rondleiding. Buitenrondleidingen kunnen ook met gezichtsschild. Zonder één van beide, geen toegang tot de gegidste rondleiding.

Workshop: maak je eigen jenever!

Eerst ingewijd worden in de geheimen van de jeneverproductie en daarna je eigen traditionele graanjenever maken? Het kan in het Jenevermuseum. Onder deskundige begeleiding ga je aan de slag met graanalcohol, moutwijn en verschillende vruchten- en kruidenaroma’s. Uiteraard neem je een flesje (10 cl) met je eigen graanjenever mee naar huis!

  • Duur: ca. 2 u.
  • Max. 20 deelnemers (van 18 jaar of ouder!) per workshop
  • Prijs overdag: € 25 p.p. met een minimum van € 250 per groep (inclusief museumtoegang, begeleiding, grondstoffen en materialen)
  • Prijs ’s avonds (vanaf 16.15 u.): € 30 p.p. met een minimum van € 300 per groep (inclusief museumtoegang, begeleiding, grondstoffen en materialen)
  • Reserveren (min. 14 dagen op voorhand)jenevermuseum@hasselt.be of +32 11 23 98 60