Winterland

Wanneer ben je welkom?

Winterland tovert de stad Hasselt 7 weken lang om in de mooiste kerststad van België. Op het Kolonel Dusartplein is Winterland van 20 november 2020 tot 3 januari 2021 dagelijks geopend tot 22 uur en de Winterland-lounge tot 24 uur. Welkom! 

Wat kan je er doen?

Winterland

Breng een bezoekje aan de kerstmarkt met meer dan 80 deelnemers uit 11 verschillende landen. Het ruime aanbod aan attracties en drank- en eetgelegenheden maakt een bezoek aan Winterland Hasselt compleet.  

Een andere publiekstrekker is de overdekte schaatsbaan van 1.000m², elke dag open van 10 tot 22 uur. Koop een kaartje en je mag de hele dag lang schaatsen. Je betaalt 4,5 euro inkom en eventueel 4,5 euro extra voor je schaatsen. 

Letterlijk centraal in de wondere wereld van Winterland staat het Huis van de Kerstman, die er vanaf zaterdag 7 december zijn intrek neemt. Verras je kinderen en breng hem een bezoekje. Je ontdekt hoe de Kerstman en zijn elfjes er wonen en werken. Het huis van de Kerstman opent van 7 december tot en met maandag 30 december en is elke dag open van 12 tot 20 uur. Je kan het huis van de kerstman gratis bezoeken en kindjes gaan niet met lege handjes naar huis. Kleur deze tekening en kom hem persoonlijk afgeven bij de Kerstman op Winterland.  

Kleurplaat 

Ook dansavonden mogen niet ontbreken. Het volledig aanbod van activiteiten op Winterland vind je op www.winterland.be  

Met Lego spelen én tegelijkertijd het goede doel steunen? Da's dubbel plezant! Kom naar de Lego kinderbouwnamiddag op woensdag 27/11, 4/12 en 11/12 en vrijdag 3/01. Je betaalt 5 euro voor een uur Lego-plezier en een drankje. Jouw volledige 5 euro gaat naar het goede doel. Je steunt de vzw Toverblokjes, een goed doel dat zich inzet voor kinderen die in het ziekenhuis liggen. Reserveer op voorhand een plekje 

Hoe geraak je er?

In onze stad is het heel gezellig tijdens de eindejaarsperiode, en dus ook gezellig druk. Schuif parkeerstress aan de kant, en verplaats je slim naar Winterland. Bekijk onze tips