Titel

Wereld Tai Chi Dag

Wereld Tai Chi Dag

Wereld Tai Chi Dag 2019

Wereld Tai Chi Dag japanse Tuin Beweging Sport
Tai Chi coach Gert Clerckx

De belangstelling voor Tai Chi groeit jaar na jaar, en ook Limburg kent steeds meer beoefenaars. Hoewel deze gestileerde bewegingskunst van oorsprong niet Japans is, komen veel beoefenaars op Wereld Tai Chi Dag traditioneel toch samen in de Japanse Tuin.

Tai Chi sluit immers naadloos aan bij de sfeer van rust en meditatie die de Japanse Tuin aanbiedt. Tijdens ons evenement op Wereld Tai Chi Dag zullen enthousiaste beoefenaars onder leiding van Tai Chi coach Gert Clerckx (Tai Chi & Relaxation) de zachte en ontspannende bewegingen demonstreren. Iedereen is welkom om deel te nemen, zelfs als je nog nooit Tai Chi hebt beoefend.

Om 10:00 beginnen we met het voortzetten van de Tai Chi wave rond de wereld. Daarom is de Japanse Tuin op 27 april al vanaf 9:30 open. Koop uw tickets op voorhand hier.

Kom je met je eigen Tai Chi groep of club langs om deel te nemen, dan is de entree gratis. Stuur op voorhand je reservering naar japansetuin@hasselt.be en laat ons weten met hoeveel mensen jullie komen.

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: