OPGELET!!! Aanvragen voor een groepsbezoek met gids dienen minstens 14 dagen voor de datum van het bezoek te gebeuren. *****    Gegidste rondleidingen die binnen plaatsvinden zijn toegestaan met een max. van 10 personen. Een volgende groep van max. 10 personen vertrekt 1 uur later. *****    Gegidste rondleidingen die buiten plaatsvinden zijn toegestaan met een max. van 20 personen. Er kunnen meerdere groepen gelijkertijd starten naargelang de beschikbaarheid van gidsen. *****    Elke persoon is verplicht om een mondmasker te dragen tijdens een gegidste rondleiding. Buitenrondleidingen kunnen ook met gezichtsschild om medische redenen. Zonder één van beide, geen toegang tot de gegidste rondleiding.

Villa Verbeelding voor groepen

Stap binnen in Villa Verbeelding en ontdek een wereld vol woord en beeld. In dit witte herenhuis met sfeervolle kamers komen wonderlijke boekenwerelden tot leven. Welke straffe verhalen schuilen er achter de voorwerpen in de Wonderkamer? Ga op Ontdekkingsreis met jeugdschrijvers en -illustratoren! Of laat jij je liever verleiden door giftige appels op gouden bordjes in de Sprookjeskamer? Of je volgt gewoon de weg die een boek aflegt, van de schrijver tot bij de lezer.

Groepsbezoek mét gids

Kies voor een algemene rondleiding of focus op een specifieke tentoonstelling. Je krijgt een interactieve rondleiding op maat - met of zonder workshop.

  • Geldig: het hele jaar tijdens de openingsuren
  • Duur: 1,5 à 2 uur
  • Groepstarief (min. 10 pers): 2 euro p.p. (klassen), 3 euro p.p. (andere groepen)
  • Vergoeding gids: 40 euro
  • Reservering: +32 11 22 26 24 of reserveren@villaverbeelding.be

Contact