Titel

Sake Tastings Japanse Tuin

Sake Tastings Japanse Tuin

jt

De Stad Hasselt is al sinds 1985 verzusterd met de Japanse stad Itami. Uit deze zusterband is de Japanse Tuin ontstaan. Itami is vooral bekend voor zijn sake brouwerij ‘Konishi Brewery’. Sinds kort verdelen zij hun sake via Het Anker in Mechelen (van Gouden Carolus). De Stad Hasselt heeft deze kans met beide handen gegrepen om deze sake naar de Japanse Tuin te brengen. Om bezoekers bekend te maken met de smaken van Itami, organiseert de Japanse Tuin daarom graag enkele sake tastings.

De tasting bestaat uit 4 concumpties en een klein hapje voor kost 25 euro p.p., inclusief toegang tot de Tuin. Senioren betalen 23,5 euro, mensen met een Hasseltse UiTpas 19 euro. Na de tasting is het nog mogelijk om sake te kopen.

Maximum 15 personen per sessie, met een minimum leeftijd van 18 jaar.

Tickets zijn te koop via de link "TICKETS" hieronder. Als u recht heeft op één van de reductietarieven hierboven, gelieve dan een mailtje te sturen naar japansetuin@hasselt.be en wij helpen u verder.

Dit jaar (2018) zijn er geen workshops voor onze sluitingsperiode gepland. Neem in januari opnieuw een kijkje voor de data van 2019.

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: