OPGELET!!! Aanvragen voor een groepsbezoek met gids dienen minstens 14 dagen voor de datum van het bezoek te gebeuren. *****    Gegidste rondleidingen die binnen plaatsvinden zijn toegestaan met een max. van 10 personen. Een volgende groep van max. 10 personen vertrekt 1 uur later. *****    Gegidste rondleidingen die buiten plaatsvinden zijn toegestaan met een max. van 20 personen. Er kunnen meerdere groepen gelijkertijd starten naargelang de beschikbaarheid van gidsen. *****    Elke persoon is verplicht om een mondmasker te dragen tijdens een gegidste rondleiding. Buitenrondleidingen kunnen ook met gezichtsschild om medische redenen. Zonder één van beide, geen toegang tot de gegidste rondleiding.

Modemuseum Hasselt voor groepen

Op zoek naar een leuke uitstap voor je vereniging, vriendengroep of familie? Bezoek dan zeker Modemuseum Hasselt! Er is geen vaste opstelling, maar het museum brengt jaarlijks 2 grote overzichtstentoonstellingen die focussen op een historisch of populair thema. Een must voor modeliefhebbers!

Modemuseum Hasselt

Groepsbezoek mét gids

  • Geldig: het hele jaar, tijdens de openingsuren of daarbuiten op aanvraag (behalve van 18 maart t/m 12 april 2019)
  • Duur: 1,5 uur
  • Toegang: € 6 p.p. (min. 15 pers.)
  • Vergoeding gids: 60 euro - max. 20 pers. per gids
  • Reservering: modemuseum@hasselt.be

Modewandeling

Ontdek hoe Hasselt zich ontwikkelde tot hippe modestad. Een gids vertelt hoe de winkelcultuur door de tijd evolueerde van kleine boetiek tot conceptstore. Naast het modeverleden ligt de focus op actuele modethema’s zoals de samenwerking tussen grote modehuizen en ketens, duurzaamheid en het gedrag van de consument.

  • Prijs gids: € 60 (max. 20 personen per gids)
  • Duur: 2 u.

Contact