Stadsavontuur met gids

Wat is er leuker dan met de collega's op avontuur gaan in de binnenstad? Speel voor rechercheur om een moord op te lossen, probeer de stad te redden van een bomaanslag of ontrafel de geheimen van het ontstaan van Hasselt. Deze speurtochten worden allemaal begeleid door een gids.

Zoek de Hasseltse Mol

Hasselt heeft oorlogen en rampen gekend. Bij één van deze dramatische gebeurtenissen was er een mol in het spel. Wie? Aan jullie om de verrader te ontmaskeren. 

Moord in de binnenstad!

Er is een lijk aangetroffen op het Capucienenplein. Was het zelfmoord? Of heeft de wegrijdende brommer ermee te maken? Waan je een echte rechercheur en ga op speurtocht langs de leukste plekjes van Hasselt om de dader te ontmaskeren.

Hasselt Boemt!

Op je smartphone verschijnt het bericht dat een prachtig Hasselts symbool dreigt vernield te worden. Met de hulp van de gids kan je dit misschien op tijd voorkomen. Tijdens de zoektocht om de code te breken, ontdek je de mooiste plekjes in de stad. Zonder smartphone of tablet is de tocht niet mogelijk.

Numeri Monumentum Hasseletum

Een oud boek met aantekeningen, een mysterieuze tekst en een geheimzinnig kistje nodigen uit tot een boeiende zoektocht naar het ontstaan van Hasselt. Een spannend avontuur.

Praktisch:

Capaciteit: max. 20 personen per groep

Duur: 2.5 uur

Tarief: 60 euro per gids

Reserveren: https://www.visithasselt.be/nl/bestel-hier-je-groepsbezoek