Omwille van het coronavirus en de socialdistancing maatregelen zijn de capaciteiten van de locaties aangepast. Stuur gerust een mailtje en we bekijken welke locatie voor jouw gezelschap geschikt is. Tot snel in Hasselt!

Hasselt heeft kennis

Innovatie

Er borrelt wat in Hasselt. En het is niet alleen jenever. Als universiteitsstad in het hart van de Euregio distilleert Hasselt steeds meer innovatieve ideeën. Een positieve vibe, academisch onderzoek, start-ups en incubatoren zorgen voor een unieke kruisbestuiving. Boek jij binnenkort een vergaderzaal, congreszaal of aula in een van deze spraakmakende hotspots?

Corda incubator

Industrieel verleden

Ooit vond Philips de cd uit … in Hasselt. Vandaag is de voormalige site van de elektronicagigant omgedoopt tot Corda Campus, een hotspot voor innoverende bedrijven en start-ups. Deze bruisende biotoop is een inspirerende plek om neer te strijken en ideeën op te doen. Waarom geen congres in de aula, of een meeting, workshop, seminarie of brainstorm in een van de goed uitgeruste vergaderzalen. Of breng een groepsbezoek en snuif de innovatieve vibe op.

 

 

Vooruitstrevend onderwijs

UHasselt pakt uit met toonaangevende faculteiten zoals architectuur, industriële wetenschappen en mobiliteits- en bedrijfseconomische wetenschappen. PXL is de grootste hogeschool van Limburg. hier vind je creatieve richtingen zoals PXL Media, PXL Business en - uniek voor België - PXL Music. De UCLL wisselt de onderzoeken in haar onderwijsinstellingen stelselmatig uit met de zakenwereld.

UHasselt