Titel

Koop nu je MuseumPASS in Het Stadsmus!

Koop nu je MuseumPASS in Het Stadsmus!

Met de MuseumPASS bezoek je een jaar lang meer dan 100 musea gratis!

MuseumPASS
MuseumPASS

Meer dan 100 Belgische musea bezoeken met één pas? Dat kan. Koop nu jouw museumpas aan 50 euro op www.museumpas.be, of - vanaf zaterdag - bij ons in Het Stadsmus!
#museumpassmusees
www.museumpas.be

Vanaf 20 september 2018 kan je in meer dan 100 musea een MuseumPASS kopen. Voor maar 50 euro heb je in meer dan 100 musea een jaar lang gratis toegang, ook meerdere keren. Dat zijn veel musea en heel weinig geld. Een ijzersterk format: cultuurfans een uitnodiging om nog meer te genieten, voor nieuwsgierigen een uitgelezen kans om op ontdekkingstocht te gaan.

Ligt het financieel moeilijk om de pas aan te schaffen? Geen probleem. Museumliefhebbers met een kansenstatuut kunnen de pas voor 10 euro aanschaffen. 

En ook als cadeau is het een goed idee: je jaar gratis toegang loopt pas vanaf de registratie op de website. Zo kan je de gelukkige ontvanger van je cadeau ook echt een volledig jaar gratis beloven.

Net als in het Jenevermuseum en Modemuseum Hasselt is ook Het Stadsmus een verkooppunt. Maar je kan natuurlijk ook gewoon online bestellen. De lijst van verkooppunten vind je op de website
 

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief