Titel

Koffiebars

Koffiebars

Shanti Beans

Shanti Beans Hasselt
Shanti Beans Hasselt

Een heel gezellig zaakje met een retrovibe. Waar het niet gaat om een hipster koffie met veel toeters en bellen maar gewoon echt (h)eerlijke en lekkere koffie. Er heerst een hele relaxte alternatieve vibe en het is dan ook gelegen in een leuk opkomend hip straatje.

www.facebook.com/pages/Shanti-Beans/

Sweet coffee

Sweet Coffee Hasselt
Sweet Coffee Hasselt

Twee zussen hebben twee hippe zaken geopend waar het niet enkel gezellig vertoeven is, maar waar je ook heel speciale koffies kan krijgen.: bv een Sweet Sensation (capuccino met crème brûlée) of een crunchy speculaas latte. En als dat allemaal nog niet genoeg is kan je er ook nog heerlijke zelfgebakken brownies of taart bij nemen en je koffie to go krijgen.

www.sweet-coffee.be

Boon - The Chocolate Experience

Boon The Chocolate Experience
Boon The Chocolate Experience

Hier krijg je buiten heerlijke koffie, niet 1 maar 4 overheerlijke chocolaatjes bij je koffie. Een prachtig interieur met houten panelen, waar je heerlijke artisanale pralines kan proeven én kopen. Een leuk weetje: piep door het venster van de keuken en vang een glimp op van hoe de chocolade gemaakt wordt.

www.thechocolateexperience.be

Coffee Café

Coffee Cafe Hasselt
Coffee Cafe Hasselt

Hier kan je bij je koffie genieten van hele lekkere zelfgemaakte taarten en muffins. 

www.coffeecafe.be

KingKongCoffee

KingKongCoffee Hasselt
KingKongCoffee Hasselt

Ook hier weer straight up no bullshit koffie. Wil je eerlijke koffie van eerlijke eigenaars dan ben je op de juiste plek. Dit is overigens misschien wel één van de bekendste koffiebars van de stad waar je praktisch het hele jaar rond op het terras kan genieten van je koffie. Een leuke extra is de grappige quotes die vaak hun Instagram sieren.

www.KingKongCoffee.be

Mucho Gusto

Mucho Gusto Hasselt
Mucho Gusto Hasselt

Hier heerst een ongedwongen huiskamersfeertje. Ze hebben zelfs een eigen huismerk dat ‘Golden Brown’ heet om nog maar te zwijgen van hun overheerlijke zelfgemaakte wortelcake of brownies om slechts enkele lekkernijen op te noemen.

www.muchogustocoffee.be

Tarte tatin

Tarte Tatin Hasselt
Tarte Tatin Hasselt

Hier worden alle gebakjes met liefde gemaakt, en dat proef je niet alleen, dat 'voel' je als je binnenkomt in dit gezellige zaakje. Je wordt er onthaald met een glimlach en gaat daar ook mee buiten, na het drinken van hun overheerlijke koffie.

www.tarte-tatin.be

Lale Coffee

Lale  Coffee Hasselt
Lale Coffee Hasselt

Hier kom je vooral om koffie te drinken in het aangenaam warme interieur,  maar wordt je eveneens verrast door creaties zoals spinazietaart. Ook heel leuk om te proberen zijn de overheerlijke turkse hapjes bij je koffie.

https://www.facebook.com/lalecoffee/?fref=ts

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief