Koffiebars

Shanti Beans Hasselt

Shanti Beans

Een heel gezellig zaakje met een retrovibe. Waar het niet gaat om een hipster koffie met veel toeters en bellen maar gewoon echt (h)eerlijke en lekkere koffie. Er heerst een hele relaxte alternatieve vibe en het is dan ook gelegen in een leuk opkomend hip straatje.

www.facebook.com/pages/Shanti-Beans/

Sweet coffee

Twee zussen hebben twee hippe zaken geopend waar het niet enkel gezellig vertoeven is, maar waar je ook heel speciale koffies kan krijgen.: bv een Sweet Sensation (capuccino met crème brûlée) of een crunchy speculaas latte. En als dat allemaal nog niet genoeg is kan je er ook nog heerlijke zelfgebakken brownies of taart bij nemen en je koffie to go krijgen.

www.sweet-coffee.be

Sweet Coffee Hasselt

Coffee Café

Hier kan je bij je koffie genieten van hele lekkere zelfgemaakte taarten en muffins. 

www.coffeecafe.be

Coffee Cafe Hasselt
KingKongCoffee Hasselt

KingKongCoffee

Ook hier weer straight up no bullshit koffie. Wil je eerlijke koffie van eerlijke eigenaars dan ben je op de juiste plek. Dit is overigens misschien wel één van de bekendste koffiebars van de stad waar je praktisch het hele jaar rond op het terras kan genieten van je koffie. Een leuke extra is de grappige quotes die vaak hun Instagram sieren.

www.KingKongCoffee.be

Mucho Gusto

Hier heerst een ongedwongen huiskamersfeertje. Ze hebben zelfs een eigen huismerk dat ‘Golden Brown’ heet om nog maar te zwijgen van hun overheerlijke zelfgemaakte wortelcake of brownies om slechts enkele lekkernijen op te noemen.

www.muchogustocoffee.be

Mucho Gusto Hasselt
Tarte Tatin Hasselt

Tarte tatin

Hier worden alle gebakjes met liefde gemaakt, en dat proef je niet alleen, dat 'voel' je als je binnenkomt in dit gezellige zaakje. Je wordt er onthaald met een glimlach en gaat daar ook mee buiten, na het drinken van hun overheerlijke koffie.

www.tarte-tatin.be

Lale  Coffee Hasselt

Lale Coffee

Hier kom je vooral om koffie te drinken in het aangenaam warme interieur,  maar wordt je eveneens verrast door creaties zoals spinazietaart. Ook heel leuk om te proberen zijn de overheerlijke turkse hapjes bij je koffie.

https://www.facebook.com/lalecoffee/?fref=ts