Titel

Japanse Hondenweekend

Japanse Hondenweekend

Japanse Hondenweekend

Japanse Tuin Hond Wandelen Shiba Hasselt

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 zijn alle Japanse honden, en hun baasjes, weer welkom om samen te komen wandelen in de Japanse Tuin. Maar ook als je gewoon graag kennis wil maken met Japanse hondenrassen of er meer over wil weten, is er veel te beleven.

Japanse hondenrassen genieten over de hele wereld populariteit. Niet voor niets, want het zijn natuurlijk ook ontzettend lieve, trouwe dieren. Een bezoekje aan de Japanse Tuin samen met andere viervoeters is dan ook een geweldige manier om je hond, en jezelf, te verwennen met een dagje uit.

Overdag wandel je beide dagen tussen 10:00 en 17:00 vrij door de Japanse tuin en zijn er lezingen en workshops over verschillende onderwerpen als vachtverzorging, voeding en honden in Japan. Ook zijn er fotografen aanwezig om een professionele foto van je trouwe metgezel te maken. Daarnaast is er zaterdagavond (registratie verplicht) van 18:00 tot 22:00 een nocturne met Japans buffet, en een vertoning van de originele film over Hachiko, de beroemde Japanse Akita.

Enkel honden van Japanse rassen zijn toegelaten tijdens het hondenweekend, en zij mogen gratis naar binnen. Baasjes kopen voor toegang een regulier ticket. Vooraf inschrijven en betalen is verplicht voor een aantal van de workshops, de fotoshoots en de avondactiviteiten, en kan via www.inucrew.be.

Sfeerimpressie 2018

Ook in 2018 werd het Japanse hondenweekend gehouden. Bekijk hier een sfeerimpressie.

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: