Word vrijwilliger!

Hulp aan de balie, hulp in het Tuincafé bij activiteiten, ondersteuning bij het ontwikkelen van tentoonstellingen of onderzoek, zorg voor de collectie, onthaal in de beiaardtoren, ...
Wij nodigen je uit voor vernissages, finissages, activiteiten, ... Driemaandelijks krijg je ons museumtijdschrift Museumnieuws per post en digitale nieuwsbrieven. Natuurlijk zorgen we ook voor een overeenkomst en verzekering. 

Vrijwilliger worden? Contacteer ons via hetstadsmus@hasselt.be 

Steun Het Stadsmus met een gift

Je kan de werking van Het Stadsmus ondersteunen door het storten van een gift op het rekeningnummer 091-0106597-23 (IBAN: BE92 0910 1065 9723, BIC: GKCCBEBB) van de stad Hasselt, Groenplein 1, 3500 Hasselt met vermelding ‘Gift Het Stadsmus'.

Een gift doen? Giften vanaf 40 euro per jaar zijn fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt een kwijtschrift voor je belastingsaangifte.

Word Vriend van Het Stadsmus

Het Stadsmus heeft een vriendenvereniging vzw Stadsmuseum Hasselt. De leden van deze vzw steunen het museum financieel en moreel. Ze worden intensief bij de werking van het museum betrokken. De vrienden vormen ook een groep gemotiveerde vrijwilligers die zich volgens hun belangstelling en achtergrond inzetten voor uiteenlopende taken.
Vriend zijn van het museum heeft alleen maar voordelen:

  • jaarlijks ontvang je een exclusief kunstwerk
  • je ontvangt exclusieve uitnodigingen voor vernissages, finissages, lezingen, activiteiten, ...
  • je krijgt 10% korting op eigen publicaties
  • je ontvangt het driemaandelijkse tijdschrift Museumnieuws per post en digitale nieuwsbrieven
  • je wordt uitgenodigd voor de Algemene Vergadering

Vriend worden? Als vriend van het museum betaal je een jaarlijks lidgeld van 20 euro, te storten op rekeningnummer BE97 2350 0108 0449 van de vzw Stadsmuseum Hasselt of aan de balie van het museum.