Op zoek naar het ideale culturele eindejaarsgeschenk? In Het Stadsmus vind je zeker je gading. Maak je keuze uit onderstaande mogelijkheden of kies je favoriete geschenk ter plekke in onze museumshop. 

MuseumPASS

Een tip voor de museumliefhebber

Op zoek naar een geschenk voor een museumliefhebber? Geef dan 1 pas, 169 musea en 258 tentoonstellingen cadeau. 

Koop nu jouw museumpas aan 50 euro op www.museumpassmusees.be of in Het Stadsmus. Een speciale geschenkverpakking krijg je er vanaf december gratis bij. Bovendien is de pas enkel geldig na registratie op de website. Zo kan je de gelukkige ontvanger ook echt een volledig jaar gratis cadeau geven.

Een tip voor de keramiekliefhebber

Een keramiekliefhebber in de familie? Die is vast en zeker blij met een unieke postkaart van keramieken voorwerpen uit onze collectie. Maak je keuze uit verschillende kaarten (€1 per kaart) of koop een set van 5 kaarten voor €4. 

Het Stadsmus postkaarten keramiek
Het Stadsmus prent Brecht Evens

Een tip voor de prentenliefhebber

Voor de prentenliefhebber hebben we het ideale geschenk in huis. Wat dacht je van een genummerde prent van kunstenaar Brecht Evens? Te koop in onze shop voor €25 per stuk. 

Een tip voor de boeken- en erfgoedliefhebber

Op zoek naar een geschenk voor een liefhebber van boeken en erfgoed?

Dan is onze bronnengids 'Hasselt tijdens de Tweede Wereldoorlog' een goed idee. Voor €9 koop je de publicatie aan in de museumshop. Of kies ter plekke uit ons ruime aanbod boeken.  

Het Stadsmus: bronnengids 'Hasselt tijdens de Tweede Wereldoorlog'
Het Stadsmus ets Hilde Stevens

Een tip voor de kunstliefhebber

Een kunstliefhebber doe je zeker een plezier met een genummerde ets van Hilde Stevens als geschenk. Er is keuze tussen de thema's theater, muziek, dans en kunst.

De etsen kosten €10 per stuk. Voor een set van 4 betaal je €35.