Titel

Hasselt, de perfecte stad voor een romantisch weekendje weg!

Hasselt, de perfecte stad voor een romantisch weekendje weg!

Hasseltse cultuur ontdekken

Jenevermuseum - proeflokaal
Jenevermuseum - proeflokaal

Zijn jullie liefhebbers van musea? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan het Jenevermuseum, Modemuseum, Het Stadsmus of Villa Verbeelding.

Eindeloos shoppen

Gastronomie

Dat jullie eindeloos kunnen shoppen in Hasselt, wisten jullie waarschijnlijk al?  Een stad als Hasselt verlaat je nooit met lege handen. Ontdek exclusieve boetieks en hippe adresjes, afgewisseld met een stop in één van de vele koffiehuizen.

Liefdesslotjes

Liefdesslotje

Na Parijs heeft Hasselt ook een vaste plek voor ‘liefdesslotjes’. Bezegel jullie liefde met een slotje op het muurhekje op het kruispunt van de Dorpsstraat met de Isabellastraat. 

Kruip dicht tegen elkaar op de Babbelfiets

Babbelfiets
Babbelfiets

Een ritje met de babbelfiets is een originele manier om de stad op een comfortabele en ludieke manier te leren kennen. Heel romantisch, want er is maar plaats voor twee! 

Lounge with a 'view'

Sky Lounge
Sky Lounge

Ga zeker een kijkje nemen in de Sky Lounge en geniet van het verbluffende uitzicht over de stad! Met een drankje op de zestiende verdieping van het hotel Radisson Blu kunnen jullie klinken op de liefde.

Romantisch dineren

Culinair

Naast de vele andere troeven, kan je in Hasselt terecht voor verassend culinair genot. Je vindt in de gezellige binnenstad een grote keuze aan gastronomische verwennerij

Heerlijk slapen

Het Demerhuisje
Het Demerhuisje

Na een romantisch diner kruip je samen onder de wol in één van de mooie hotels of B&B’s.

Haal het maximum uit je verblijf met de 48u-kaart!

48u-kaart

Een laatste tip om zeker het maximum uit je verblijf in Hasselt te halen: de 48u-kaart! Een kaart propvol beleving waarmee je voor slechts 19,50 euro meer dan 70 voordelen krijgt.

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief