Titel

Foodtruckfestival SMA(A)K

Foodtruckfestival SMA(A)K

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van donderdag 28 juni tot zondag 01 juli naar Hasselt. Het hele weekend wordt het Molenpoortplein (aan de Primark) omgetoverd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.
 

Hippe foodtrucks, lekkere drankjes, gezellige picknicktafels, kinderanimatie, live - optredens, ... nog meer redenen om af te zakken naar Hasselt! Bovendien is de toegang gratis! 

Als bezoeker van dit smaakfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers. Dit alles valt bovendien samen met de koopjesdagen in de stad! 

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op sma(a)kfestival vindt iedereen iets naar zijn goesting. Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. 
Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé! 

Maar SMA(A)K is méér dan heerlijke streetfood & drinks. 

MUSIC & DANCE
Hippe beats, rock-‘n-roll, ... onze platenspeler draait op volle toeren. Op donderdag 28/06 vanaf 13u gaan we van start met de ‘afterschool’openluchtfuif! Onze live – dj’s draaien de leukste tunes & de hipste beats! Boekentassen aan de kant, op SMA(A)K wordt het plezant!

Met Joe Hardy brengen we op vrijdag 29/06 alvast heel veel sfeer in de binnenstad! Of zet je liever je beste beentje voor tijdens onze rock-'n-rollessen op zondag? Of eerder rustig genieten van de vele live – optredens doorheen het weekend?

KIDS
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, een springkasteel, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

‘AFTERSCHOOL’OPENLUCHTFUIF
Hello students! Het einde van het schooljaar vieren, dat doe je op SMA(A)K! Gooi je boekentas aan de kant en kom op donderdag 28/06 genieten van lekkere drankjes, zalige muziek, heerlijk eten & heel veel sfeer! Onze live dj’s staan vanaf 13u klaar om jou een onvergetelijke namiddag te bezorgen!

Put on your dancin’shoes, grab your friends & start your summer with a bang!
Place to be: Molenpoortplein!

JOE HARDY
Hello sma(a)kmakers, niemand minder dan JOE HARDY komt naar SMA(A)K! Dit Vlaams muzikaal wonder brengt de grootste Vlaamse klassiekers & ambiancenummers speciaal voor jou! Waar anders dan op foodtruckfestival SMA(A)K kan je genieten van een heerlijke spaghetti bolognaise & meedoen met de polonaise … hopla? Kom samen met je vrienden een pintje (of iets anders) drinken, iets lekkers eten & luidkeels meezingen samen met JOE! 
Place to be: Molenpoortplein (aan de Primark) om 20u00

GRATIS INKOM 
Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis. 

OPENINGSUREN
Donderdag 28 juni: 12u00 tot 23u00
Vrijdag 29 juni: 12u00 tot 23u00
Zaterdag 30 juni: 12u00 tot 23u00
Zondag 01 juli: 12u00 tot 21u00

LOCATIE
Molenpoortplein
3500 Hasselt
Proef de gezelligheid!
Meer info op smaakfestival.be

Foodtruckfestival SMA(A)K - Hasselt

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: