OPGELET!!! Aanvragen voor een groepsbezoek met gids dienen minstens 14 dagen voor de datum van het bezoek te gebeuren. *****    Gegidste rondleidingen die binnen plaatsvinden zijn toegestaan met een max. van 10 personen. Een volgende groep van max. 10 personen vertrekt 1 uur later. *****    Gegidste rondleidingen die buiten plaatsvinden zijn toegestaan met een max. van 20 personen. Er kunnen meerdere groepen gelijkertijd starten naargelang de beschikbaarheid van gidsen. *****    Elke persoon is verplicht om een mondmasker te dragen tijdens een gegidste rondleiding. Buitenrondleidingen kunnen ook met gezichtsschild om medische redenen. Zonder één van beide, geen toegang tot de gegidste rondleiding.

FOODPAIRING: Chocolade & jenever

Proef hoe jenever en chocolade elkaar subtiel aanvullen. De hemelse pralines zijn ambachtelijk gemaakt door het befaamde Hasseltse chocoladehuis Boon en matchen perfect bij de 4 huisgestookte museumjenevers en -likeuren.

Praktisch

  • Duur: ca. 2 u.
  • Max. 20 deelnemers (van 18 jaar of ouder!) per foodpairing
  • Prijs overdag: € 25 p.p. met een minimum van € 250 per groep (inclusief museumtoegang, begeleiding en 8 proevertjes)
  • Prijs ’s avonds (na 16.15 u.): € 30 p.p. met een minimum € 300 per groep (inclusief museumtoegang, begeleiding en 8 proevertjes)
  • Reserveren (min. 14 dagen op voorhand): jenevermuseum@hasselt.be of +32 11 23 98 60