Titel

Feestelijke opening Japanse Tuin met theaterconcert "Kojiki"

Feestelijke opening Japanse Tuin met theaterconcert "Kojiki"

Feestelijke opening Japanse Tuin met theaterconcert "Kojiki"

Japanse Tuin; Hasselt; Itami; opening; ceremoniehuis

Op zondag 31 maart 2019 gaan de deuren van de Japanse Tuin opnieuw open na de wintersluiting. 

Diezelfde dag ontdek je de Japanse Tuin in prille lentestaat en dompel je je weer onder in de Japanse cultuur door deel te nemen aan verschillende workshops. 

Uitzonderlijk zijn we die dag geopend van 10.00u tot 16.00u (ipv 17.00u).

's Avonds krijg je namelijk de unieke kans om om 17.30u het theaterconcert over de "Kojiki" bij te wonen. Deze oude Japanse legende vertelt het verhaal van het ontstaan van Japan, de shinto-goden en de overwinning van goed over kwaad. De artiesten van de Kojiki zijn Grete Moortgat van de Belgische taiko(drum)-groep Feniks Taiko en een aantal van haar leden, Chieko Kojima van KODO en een aantal leden van de populaire Japanse taiko(drum)-groep Bonten .

Het theaterconcert is enkel bij te wonen als je een ticket koopt. Deze zijn in de nabije toekomst te koop via deze webpagina. Het ticket is inclusief bezoek aan de Japanse Tuin diezelfde dag tussen 10u en 16u.

Het concert zelf duurt één duur, dus tot 18.30u. Poorten van de Japanse Tuin worden opnieuw geopend voor tickethouders vanaf 17.00u.

Normaal tarief: 15 euro p.p.

Senioren 65+ en kinderen tot 12 jaar: 10 euro p.p.  

Als je de Japanse Tuin overdag bezoekt zonder het theaterconcert bij te wonen, gelden uiteraard de normale tarieven.

 

Het is ook mogelijk om op de website van Feniks Taiko zelf een combi-ticket aan te kopen, waarbij je hun gezamelijk concert met Bonten in het Zuiderpershuis in Antwerpen op vrijdag 29 maart 2019 combineert met het theaterconcert van de Kojiki in de Japanse Tuin op 31 maart. Tickets zullen weldra beschikbaar zijn op hun website (meer info volgt).  

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: