Titel

Eindejaarsevenementen

Eindejaarsevenementen

Koopzondag op 7 januari 2018

Kerstshoppen

 

7 januari is het opnieuw koopzondag en  zijn de winkels geopend omwille van de solden. Veel shopplezier gewenst!

Meer info

 

Winterland - nog t/m 7 januari 2018

Winterland

Op het Kolonel Dusartplein is Winterland Van 18 november tot 7 januari dagelijks geopend tot 22 uur en de Winterland-lounge tot 24 uur. Welkom!

Breng een bezoekje aan de kerstmarkt met meer dan 80 deelnemers uit 11 verschillende landen. Het ruime aanbod aan attracties en drank- en eetgelegenheden maakt een bezoek aan Winterland Hasselt compleet. Een andere publiekstrekker is de overdekte schaatsbaan van 1.000m², elke dag open van 10 tot 22 uur. Koop een kaartje en je mag de hele dag lang schaatsen. Je betaalt 4 euro inkom en eventueel 4 euro extra voor je schaatsen.

Letterlijk centraal in de wondere wereld van Winterland staat het Huis van de Kerstman, die er vanaf 9 december zijn intrek neemt. Verras je kinderen en breng hem een bezoekje. Het huis van de Kerstman opent vanaf 9 december en is elke dag open van 12 tot 20 uur.

Het volledig aanbod van activiteiten op Winterland vind je op www.winterland.be

 

Hasselt Klinkt op 14 januari op de Grote Markt

Hasselt Klinkt 2018

Op zondag 14 januari gaan de glazen weer gezwind de lucht in en dan klinkend tegen elkaar. Dan is het ‘Hasselt Klinkt’, het moment om samen met andere Hasselaren het glas te heffen op het nieuwe jaar en elkaar het beste toe te wensen. (14u - 16u)

 

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief