Titel

De 48u-kaart

De 48u-kaart

Een kaart vol troeven

48u hasselt kaart

Toegang tot alle musea en heel wat attracties, kosteloos een fiets huren voor één dag, 48 uur gratis hoppen met de bus, voordelen bij horeca en winkels, kortingen bij het Openluchtmuseum Bokrijk, Versuz, … Het zit allemaal in de 48u-kaart! En dat voor maar 19,50 euro per kaart. Je vindt de 48u-kaart bij Toerisme Hasselt, de deelnemende musea, attracties én hotels.

Registreren, activeren, profiteren!

Je vindt de 48u-kaart bij Toerisme Hasselt, de deelnemende musea, attracties én hotels.

1. REGISTREREN

De baliemedewerker vraagt je enkele gegevens*. Hij/zij registreert de kaart. Vanaf dat moment is ze 1 jaar geldig. Handig als je een 48u-kaart cadeau wil geven.

2. ACTIVEREN

Je kaart wordt geactiveerd op het moment dat jij je eerste voordeel opneemt. De baliemedewerker of winkelier scant de kaart en schrijft de datum erop.

3. PROFITEREN

Vanaf dit moment is je kaart 48 uur actief. In die twee dagen neem je zoveel voordelen op als je zelf wil. Gratis toegang, extraatjes, kortingen … Laat je maar eens goed gaan. Let wel: je kunt per kaart eenzelfde voordeel maar één keer opnemen.

* Gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Ben je je kaart kwijt?

Dan wordt ze niet vergoed. Bij misbruik blokkeren we je kaart. Toerisme Hasselt is niet aansprakelijk voor schade of kosten die voortvloeien uit het gebruik van de 48u-kaart of als een dienst op de kaart niet of onvoldoende wordt geleverd.

Tip!

Op maandag zijn de meeste musea in Hasselt en omgeving gesloten. Een leuk alternatief? Aansluiten bij de belevingsvolle Stadswandeling. De gids vertrekt elke maandag om 14 u aan Toerisme Hasselt. Reserveren is niet nodig.

Wat vind jij ervan?

Heb je je 48 uur in Hasselt achter de rug? Vul ons evaluatieformulier even in. Zo weten we meteen hoe we onze 48u-kaart nóg beter kunnen maken. Alvast bedankt.

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: