Titel

Boulev'art

Boulev'art

Boulev’Art is dit jaar toe aan de 8ste editie

Boulev'art
Boulev'art

Boulev'art  vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 augustus tussen 17u en 22u, op de Hasseltse Groene Boulevard (Guffenslaan) en het Kolonel Dusartplein.

Wie Boulev’art al eens bezocht, kent de succesformule van een culturele avondmarkt, door kunstenaars bevolkt, afgewisseld met boeken en op smaak gebracht met straatanimatie. Die formule blijft behouden: creatievelingen demonstreren hun kunstvorm en werken voor de ogen van de bezoeker aan hun nieuwe creaties. Dit jaar kan je o.a. karikatuurtekenen, etsen, zeefdruk, keramiek, juwelen, bronswerk, aquarel, fotografie, recyclagekunst en kantklossen bekijken.

Ook boekenwurmen, muziek- en filmliefhebbers vinden op de markt hun gading. Er is live muziek door Hasseltse straatmuzikanten, straattheater, levende standbeelden en een goochelaar.

Wandel langs de verlichte kraampjes onder de bomen op de Boulevard. Voorbij de tonen van sfeervolle muziek, bekijk de levende standbeelden…laat je verrassen door een goochelact en beleef de meest sfeervolle avond van de zomer!

Overzicht animatie: 
- Lindy Hop 
- Levende Standbeelden
- Optredens verzorgd door muziekatelier Hasselt
- Demonstratie van kunstenaars ter plaatse
- Car O Chino
- optreden muziekharmonie Nieuwerkerken

 

 

 

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: