klatchbar

Met de HasPas op de koffieklets bij Klatch.bar

Huisbarrista's, vader en dochter, ontvangen je met open armen in deze familiezaak. De (koffie)bar bestaat ondertussen twee jaar en bevindt zich in de nieuwe doorsteek tussen het Kolonel Dusartplein en de Meldertstraat. Je kan bij Klatch.bar niet enkel terecht voor heerlijke koffie maar je kan hier ook lekker ontbijten, lunchen en aperitieven. Wij hadden een gesprek met zaakvoerder Patrick Frederix. 

Hasselts dialect 'kaffeeklatch'

"Hésseleer of nie, bij Klatch.bar ben je altijd welkom voor een dzjat kaffe of iet straffer." De naam van deze gezellige koffiebar komt van het Hasselts dialect  kaffeeklatch of koffieklets'. 

"Er is gratis wifi en er zijn voldoende stopcontacten, zo kunnen klanten hier studeren of werken terwijl ze van de koffie genieten. Klanten kunnen perfect voor langere tijd bij ons blijven zitten.” zegt Patrick. 

Klatch.bar legt de focus op gezelligheid en samenzijn, maar ook op het gebruik van lokale producten. Daarom serveren ze trots koffie van Monx, een lokale koffiebrander uit Zonhoven.

 

"Dochter Annabel tovert dagelijks home made taartjes en gebak uit de oven."

klatchbar

"Start de dag met een heerlijke specialty koffie of ontbijt en kom later terug voor een lunch of aperitief. Dat is ons concept."

Ontbijt, lunch én aperitief

Maar bij Klatch.bar serveert men niet enkel en alleen heerlijke specialty koffie's. Ook een stevig ontbijt of lunch zit in hun aanbod. Wat later op de dag kan je fijn aperitieven met een keuze uit fraaie wijnen, bieren, cocktails en mocktails, al dan niet geserveerd met een hapje.

Koffie Maltesers

Klatch Friday

Het weekend goed inzetten, dat kan ook bij Klatch.Bar. Wie graag wil uitblazen met collega's of vrienden met een Gin-Tonic, wijntje of biertje in de hand is welkom tijdens de Klatch Fridays, iedere vrijdag tussen 16 en 19 uur, lekker aperitieven. "Wij voorzien alvast een heerlijk hapje erbij."

Wat krijg je met de HasPas?

Met de HasPas geniet je van een gratis signature coffee van Klatch.bar. "Onze signature coffees zijn gebaseerd op de voorkeuren van onze familieleden, zoals zij het vroeger graag dronken. Zo is er bijvoorbeeld 'Koffie Ons Ma', een koffie met een stuk chocolade, 'Koffie Mareine' is een koffie met een glaasje advocaat of een 'Koffie Bompa' is een koffie met een glaasje jenever zoals onze bompa het graag had."

Ontdek de HasPas

klatch.bar
Share this page: