la bottega

Met de HasPas langs modetempel La Bottega

Wie kent er La Bottega niet? Deze concept store viert dit jaar hun dertigste verjaardag! In deze periode zijn zij uitgegroeid van piepkleine schoenenwinkel tot een heuse belevingswinkel. Wij hadden een fijn gesprek met de enthousiaste zaakvoerster, Karine Vally over hun succesverhaal.

Een concept store om te genieten, beleven en ontdekken

In deze voormalige jeneverstokerij van Smeets vind je niet enkel een uitgebreide keuze aan kwalitatieve schoenen maar ook modieuze kleding, trendy accessoires en lifestyle artikelen. Het is een totaalconcept waar jong en oud, man en vrouw terecht kan. "Welk type je ook bent, bij La Bottega vindt iedereen wel iets, van no-nonsense tot perfect gekleed. Mensen komen naar La Bottega omdat er altijd wel iets nieuws te ontdekken valt."

" Constant vernieuwen en in beweging te blijven, dat is volgens mij de sleutel tot succes."

Look and feel

"Ik wil altijd nieuwe dingen, altijd veranderen. Nieuwe merken, maar ook bijvoorbeeld een nieuw interieur. Wij hebben een team dat zich speciaal bezig houdt met de laatste decotrends. De winkelinrichting wordt met regelmaat verbouwd. De look and feel van de winkel is zeer belangrijk." 

La Bottega

Belgische collecties en jong talent van hier

"We proberen ons te onderscheiden van de rest door te focussen op Belgisch talent. Het is lokaal geproduceerd, er zit een verhaal achter en duurzaam."

La Bottega

Nieuwe designafdeling

In de nieuwe afdeling ‘Fashion Uplifted’ kan je in alle rust shoppen voor een mix van startende ontwerpers én vaste waarden in de Belgische en internationale mode, zoals Nathan, Cesar Casier, Ellen Verbeek, Eduouard Vermeulen, Toos Franken en Dries Van Noten.

Om de beleving nog meer te versterken, is La Bottega een samenwerking aangegaan met de Limburgse textielontwerpster en styliste Marylène Madou. Zij staat bekend om haar zijden sjaals met speelse prints.

La Bottega

"Onze grootste troef is het geven van stylings en iedere vrouw doen stralen, vanbinnen én vanbuiten, dag in én dag uit. "

Styling advies & Bistro Bottega

De huis-stylistes inspireren je met het beste advies. In de Beautycorner vind je een uitgebreid gamma minerale make-up van onder meer Bellapierre en kan je terecht voor professioneel make-upadvies.

Tijdens het shoppen door kan je je honger stillen in de hippe bistro Bistro Bottega. 

bistro bottega

"Wij hebben volgers over heel België en daarbuiten. Mensen koppelen een winkelbezoek vaak met een city-trip in Hasselt."

Hasselt in het hart

Hasselt heeft uiteraard een speciale plek in het hart van Karine. "Het Modemuseum Hasselt is voor mij natuurlijk heel inspirerend. Ook de gevels vol mooie graffiti, de Japanse Tuin en de lekkere restaurantjes zijn volgens mij zeker het bezoeken waard."

La Bottega

HasPas voordeel

Met je HasPas krijg je bij La Bottega een Positiviteitsdoosje, om het licht aan te steken in deze soms donkere tijden. 

Ook zin om de HasPas te ontdekken?

Ontdek het hier!

la bottega
Share this page: