Scheep

Logistiek dienstverlener H.Essers vindt de weg naar Hasselt: “Vergaderen was nog nooit zo leuk”

Elk half jaar staat Aleide Boyen, Executive Assistant bij H.Essers, voor de uitdaging om twee opeenvolgende strategiedagen te organiseren voor het directiecomité van het Genkse logistieke dienstverleningsbedrijf. Een flinke opgave, want ze moet hiervoor zowel vergaderruimtes als accommodatie, catering en activiteiten boeken. Het liefst met een verrassende insteek.

Hoewel H.Essers zijn roots diep in de Genkse grond heeft liggen, maakt het bedrijf jaarlijks meermaals de oversteek naar Hasselt. “Hasselt is een fantastisch mooie stad, maar ik ben misschien enigszins bevooroordeeld”, lacht Aleide. “Ik woon zelf namelijk in het centrum. En hoewel het hier niet zo groot is, heb ik toch het gevoel dat de wereld aan mijn voeten ligt. Cultuur, hotels, groene plekjes, een fijne mix van restaurants: mij krijg je hier niet weg.” Als echte Hasselaar kent ze de stad dus op haar duimpje, maar het organiseren van de tweedaagse strategiemeetings in Hasselt bleek toch nog een andere uitdaging. “Een moderne vergaderlocatie, comfortabele accommodatie… als je ernaar googelt, kom je altijd op hetzelfde uit. Ik wilde eens iets anders.” Een aantal jaar geleden kwam ze gelukkig in contact met Isa Dilworth van Meet in Hasselt. “Isa en haar collega’s zijn als geen ander op de hoogte van alles wat de stad te bieden heeft en kennen die unieke, onontdekte plekjes waar we vaak naar op zoek zijn. Ze staan open voor alle vragen, groot en klein, en denken met ons mee.”

Ik weet het!

“Ik ben elke keer op zoek naar een unieke aanpak, een verrassende locatie. Een zaal met de modernste technieken. En het gaat niet alleen om een meetingruimte, er moeten ook hotels en restaurants geboekt worden én een of twee originele activiteiten voor de groep. We leggen de lat graag hoog”, lacht Aleide. “Maar dat is een kolfje naar de hand van Meet in Hasselt.” Als voorbeeld noemt Aleide de strategiedagen van vorig jaar. “We hebben toen zóveel gebrainstormd om de juiste locatie te vinden. Uiteindelijk belde Isa me op en zei: ‘Vannacht wist ik het opeens! We doen het bij BOOKS op het Dusartplein!’ En zo geschiedde. Een moderne flex office met parking voor de deur, pal in het hart van de stad. En als kers op de taart sliepen we in het nieuwe Hassotel, nog voordat het officieel geopend was. Zulke dingen maken het natuurlijk helemaal af. Vergaderen was nog nooit zo leuk. Ik kijk alvast uit naar de volgende strategiedagen. Zijn jullie er klaar voor, Meet in Hasselt?”

 

Een meeting, seminarie of congres organiseren in Hasselt? Meet in Hasselt luistert graag naar jouw wensen en zorgt voor een originele oplossing op maat.

Contacteer ons

Share this page: