HasPas

Haal meer uit je bezoek aan Hasselt met de HasPas

Smaakmaker, spraakmaker. Hasselt is het allemaal. Maar, dat wil je natuurlijk het liefst helemaal zelf ontdekken, beleven en proeven. Komt goed uit. Want precies daarom hebben we de HasPas ontwikkeld: een pas boordevol verrassende voordelen en heerlijkheden.

Een boeiende mix van cultuur en kunst

Vergaap je aan het architecturale hoogstandje waarin kunstencentrum Z33 zijn intrek heeft genomen, leer meer over de geschiedenis van onze stad in Het Stadsmus of trek je mooiste outfit aan voor Modemuseum Hasselt. En dan hebben we het Jenevermuseum, de Japanse Tuin en de abdijsite nog niet vermeld. De HasPas, dat is een boeiende mix cultuur en (levens)kunst.

MM

Lokale specialiteiten of andere lekkernijen

Wie eens zijn tanden in een stuk Hasseltse speculaas zet, is verloren. Of gewonnen. Dat is zeker met de HasPas het geval, want daarmee kun je dit heerlijke streekproduct gaan proeven. En veel andere lekkernijen, zoals streekbieren of een zuiderse aperitief. Hasselt smaakt naar meer!

speculaas

Originele hebbedingen

Een weekendje Hasselt is ondenkbaar zonder een bezoekje aan La Bottega, dé fashiontempel bij uitstek. Haal na het snuisteren tussen de prachtige schoenen, kleding en accessoires je Positiviteitsdoosje op. Voor een unieke winkeltas moet je dan weer bij het Hendrikshuis zijn. Hier krijg je een Flagbag: een winkeltas die gemaakt werd van vroegere vlaggen van de stad Hasselt. Upcyclen met smaak, noemen we dat!

Voldoende inspiratie opgedaan? Dan is het nu hoog tijd om je HasPas op te halen. Dat doe je bij Visit Hasselt, voor slechts 18 euro. Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je met veel Hasselts enthousiasme verder. Of neem alvast een kijkje op de website.

Meer info

Totebags
Share this page: