HasPas

Haal meer uit je bezoek aan Hasselt met de HasPas

Smaakmaker, spraakmaker. Hasselt is het allemaal. Maar, dat wil je natuurlijk het liefst helemaal zelf ontdekken, beleven en proeven. Komt goed uit. Want precies daarom hebben we de HasPas ontwikkeld: een pas boordevol verrassende voordelen en heerlijkheden.

Een boeiende mix van cultuur en kunst

Vergaap je aan het architecturale hoogstandje waarin kunstencentrum Z33 zijn intrek heeft genomen, leer meer over de geschiedenis van onze stad in Het Stadsmus of trek je mooiste outfit aan voor Modemuseum Hasselt. En dan hebben we het Jenevermuseum, de Japanse Tuin en de abdijsite nog niet vermeld. De HasPas, dat is een boeiende mix cultuur en (levens)kunst.

MM

Gegarandeerd smullen

Met de HasPas kan je verschillende lekkernijen proeven, zoals streekbieren, een glaasje bubbels of een zuiders hapje. Hasselt smaakt naar meer!

patatas bravas

Originele hebbedingen

Entourage Luxury Design is ontstaan uit een passie voor interieur. Ga zeker eens kijken voor een inspirerend kijkje in hun showroom. Bovendien krijg je hier met je HasPas een theelichthouder van hoogwaardige kwaliteit. Voor een leuke tote bag moet je dan weer bij het Chou-Fleur zijn. Snuister er ondertussen in de coole en duurzame tweedehandskleding voor kinderen en dames. Eigenzinnig en met een eigentijds aanbod, dat is waar boekhandel Grim voor staat. Een must voor iedere literatuurverslaafde. Met de magnetische bladwijzer die je hier krijgt, vergeet je nooit meer waar je gebleven was met het lezen van een boek. 

Voldoende inspiratie opgedaan? Dan is het nu hoog tijd om je HasPas op te halen. Dat doe je bij Visit Hasselt, voor slechts 18 euro. Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je met veel Hasselts enthousiasme verder. Of neem alvast een kijkje op de website.

Meer info

entourage luxury design
Share this page: