Groene Hendrickx

De mooiste verborgen terrasjes om te relaxen

Vertoeven in het midden van een bruisende stad, maar toch genieten van rust? Het kan op deze verborgen terrasjes in Hasselt. Het bijhorende vakantiegevoel krijg je er gratis en voor niets bij! 

Smaaksalon

Loop door het statige herenhuis met zijn indrukwekkend interieur en je belandt op een gezellig terras midden in het groen. Het team van Giovani Oosters presenteert in het Smaaksalon lekkers uit eigen streek. Vooral als je urenlang hebt gewinkeld is het de ideale plek voor een prettig tussendoortje, een snelle hap en een lekker drankje. Of begin hier je dag met een heerlijk en stevig ontbijt. Tip: Het bezoekersonthaal van Visit Hasselt ligt er vlak naast. 

Smaaksalon

Het Magazijn

Het Magazijn is een gezellige brasserie in het hartje van Hasselt. Het terras ligt op een soort binnenplein waardoor je niets merkt van de gezellige drukte in de winkelstraten. Het mooie terras is gedeeltelijk overdekt en verwarmd. Een ware oase van rust... 

magazijn

De Groene Hendrickx

Deze oude jeneverstokerij, gelegen in het centrum, werd met respect getransformeerd tot een sfeervolle brasserie en charmehotel.  Je kan hier genieten van een kleine snack maar evengoed van een romantisch dinertje. De drukte van de stad verdwijnt als je op het prachtig groene terras belandt. 

groenen h

Uw Zuster

In deze gastrobar kan je terecht voor originele en verrassende smaken op je bord, een gezellige babbel, een fris pintje van de tap, een glas zalige wijn, vers gesneden ham of heerlijke suggesties. Uw zuster is gelegen in een rustig en leuk straatje met een gezellig terras dat klaarstaat in het zonnetje. Je vergeet hier de tijd...

Uw zuster

De Orangerie

Achter het oude stadhuis van Hasselt ligt de Walputsteeg, een aangename plek om te vertoeven. Brasserie De Orangerie heeft hier heerlijke klassieke gerechten op het menu staan. Op het grote en gezellige (verwarmd) terras kan je genieten van een biertje, een drankje, een tas koffie, een snelle hap of iets meer uitgebreids. Mooie hanglampen en vele planten zorgen voor extra sfeer. 

walputsteeg

The Horse's Tale Cocktailbar

Niets zo zomers als een verfrissende cocktail. De Horse’s Tale Cocktailbar is een cocktailbar aan de Havermarkt. Hier schenkt men huisbereide mock- en cocktails, wijnen en dranken die je kan proeven op een gezellig koerterras. Shaken or stirred? :-) Sfeerverlichting en zachte jazzy blues muziek op de achtergrond maken het helemaal af!

horse
Share this page: