eten

10 adresjes voor een snelle lunch

Lekker lunchen in Hasselt? Even pauzeren voor een koffie en versnapering tussen het shoppen door? Geen keuzestress meer want wij sommen 10 heerlijke adresjes voor je op. 

Ellis

Ellis, fantastisch eten in een gezellige setting. Ontdek er de heerlijke hamburgers, salades, side dishes, fingerfood, homemade cocktails, mocktails en ice teas.

Ellis

Tasty Bowl

Het Thaise wokwalhalla voor iedereen die houdt van een snelle hap of een gezellig etentje. Het is bovendien gezond, overheerlijk en budgetvriendelijk. 

Tasty Bowl

Bavet Hasselt

Weinig gerechten kunnen zo lekker smaken als een versgemaakte spaghetti. Bij het Italiaanse restaurant Bavet kan je rekenen op een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden met verse ingrediënten. En altijd een heerlijke smaak!

Bavet

Quiche Café

Je vindt niet alleen heerlijke quiches op dit adresje, maar ook bagel lovers kunnen hier hun hart ophalen! Niet jouw ding? No worries, probeer één van hun overheerlijke salades.

Quiche cafe

Zuppa

Bij de Zuppa bar eet je niet gewoon zomaar soep, hier serveren ze echte maaltijdsoepen met wat extra. Check hun facebook voor dagelijkse updates van hun menu.

Zuppa

Marloo's

Een kruispunt waar passie voor eten en een gezapige sfeer elkaar tegenkomen. Het ene krijgt geen voorrang op het andere.  Een fijnzinnige bistro voor een snelle lekkere hap, maar op een rustig tempo. 

marloo's

Pocomatto

Gelegen in hartje Hasselt, is Pocomatto niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zij serveren enkel pasta, maar wel de beste. Gezellig no-nonsense tafelen in een informele sfeer. 

Pocomatto

Boulebaar

Boulebaar, gelegen aan de groene boulevard, bevindt zich in een karaktervol herenhuis. Dit gebouw uit 1903 is omgevormd tot een huiselijke lunchspot & conceptstore in een urban jungle. 

Boulebaar

Puur Hasselt

Heerlijke smoothies, bowls, koudgeperste sappen & nog zo veel meer. Hier maken ze alles met liefde klaar en dit met biologische ingrediënten zonder geraffineerde suikers of additieven zodat jij kan genieten van heerlijk 'guiltfree food'. 

Puur

Maison Dix

In dit gezellige zaakje kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of zelfs high tea. Van een standaard ontbijtje tot een shakshuka uit het Midden-Oosten, alles is hier mogelijk.

maison dix

Nog meer culinair aanbod

Share this page: