HOMEWORK C33 & FRAME

  • Tentoonstelling
  • Meerdere kunstvormen

Without the first, the second will not be there
HOMEWORK C33
is de artistieke residentiële werkplek in CCHA. FRAME is een multidisciplinaire onderzoeksgroep met zowel grafisch vormgevers, architecten, kunstenaars als theoretici aan boord. Beelden worden door FRAME dan ook ruim opgevat. Het gaat dus niet enkel over te kaderen beelden zoals schilderijen, tekeningen, foto’s, maar ook over installaties, sculpturen, interieurs, gebouwen, landschappen, literaire teksten.

HOMEWORK C33-residenten en FRAME-onderzoekers Griet Moors, Carla Swerts, Tom Lambeens, Remco Roes en Patrick Ceyssens dagen jonge kunstenaars uit om samen met hen artistiek weg te denken van hedendaagse technologieën.

Deze tentoonstelling en aanpak is een vertraagde tegenbeweging in deze tijden van alsmaar snel evoluerende processen en technieken. Of hoe de hermaakte wereld opnieuw getransformeerd kan worden en het eerste het tweede weer overdenkt. 

Met werk van Stef Lemmens, Sofie Grondelaers, Jeff Swinnen, Robin Hombrouck, Lien Meeus & Lauren Wouters, Hanne Hulsmans, Roel Vandermeeren, Aaron Victor Peeters, Alis Garlick en studenten van RMIT Melbourne… 

All eyes
Wanneer je rondkijkt, snij je in je uitzicht. Je blik hongert naar voor maar er bestaat ook steeds een achter, een boven, een tussen dat achter je rug verdwijnt. Elke nieuwe blik maakt een spoor. Dwaal opnieuw en opnieuw in dit landschap, gevangen in een deel van het beeld. Wat je niet ziet blijkt groter dan wat je oog gade sloeg.

All eyes is een roterende virtuele draaiende (360°-)opname die te bekijken is op laptop of smartphone, met (noise cancelling) hoofdtelefoon of oortjes. Lancering op zondag 22 september bij de opening van de tentoonstelling.

When

tot

open op:

  • Dinsdag van 10:00 tot 17:00
  • Woensdag van 10:00 tot 17:00
  • Donderdag van 10:00 tot 17:00
  • Vrijdag van 10:00 tot 17:00
  • Zaterdag van 13:00 tot 17:00
  • Zondag van 13:00 tot 17:00

Location

Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Contact

kaartverkoop@ccha.be

With

Without the first, the second will not be there + All eyes

Organisation

Cultuurcentrum Hasselt
HOMEWORK C33 & FRAME
Share this page: