Titel

Cafébars

Cafébars

Shanti Beans

Een heel gezellig zaakje met een retrovibe! Waar het niet gaat om een hipster koffie met veel toeters en bellen maar gewoon echt (h)eerlijke en lekkere koffie! Er heerst een hele relaxte alternatieve vibe en het is dan ook gelegen in een leuk opkomend hip straatje!

https://www.facebook.com/shantibeans/?fref=ts

Sweet coffee

Dit is een gezellige koffiebar waarvan je er twee in het centrum hebt! Twee zussen hebben deze leuke zaak opgericht waar het niet enkel gezellig vertoeven is, maar je ook heel speciale koffie’s kan krijgen. Zoals bv: een Sweet Sensation (capuccino met crème brûlée) of een crunchy speculaas latte. En als dat allemaal nog niet genoeg is kan je er ook nog heerlijke zelfgebakken brownies of taart bij nemen en je koffie to go krijgen.

www.sweet-coffee.be

Boon

Hier krijg je buiten heerlijke koffie genieten van niet 1 maar 4 overheerlijke chocolaatjes bij je koffie. Het interieur is ook zeer gezellig vertoeven met prachtige houten panelen, daarnaast kan je ook heerlijke artisanale pralines proeven en kopen. Ook een leuk weetje is dat je door de venster van de keuken kan loeren en zien hoe ze deze heerlijke chocolade ter plaatse maken!

www.thechocolateexperience.be

Coffee Café

Hier kan je bij je koffie genieten van hele lekkere zelfgemaakte taarten en muffins! Het is een bekende plaats bij vele Hasselaren en ga bijvoorbeeld zeker eens een koffie drinken rond Halloween want dan krijg je er nog een extra leuk decor bij!

www.coffeecafe.be

Kingkong coffee

Ook hier weer straight up no bullshit koffie! Wil je eerlijke koffie van eerlijke eigenaars dan ben je op de juiste plek. Dit is overigens misschien wel 1 van de bekendste koffiebars vd stad waar je praktisch het hele jaar rond op het terras kan genieten van je koffie. Een leuke extra is de grappige quotes die vaak hun Instagram sieren.

www.KingKongCoffee.be

Mucho Gusto

Hier heerst een ongedwongen huiskamer sfeertje doordat je lekker zelf je koffie gaat bestellen aan de toog. Ze hebben zelfs een eigen huismerk die ‘Golden Brown’ heet om nog maar te zwijgen van hun overheerlijke zelfgemaakte wortelcake of brownies om slechts enkele lekkernijen op te noemen!

www.muchogustocoffee.be

Tarte tatin

Ligt op een steenworp van de walputsteeg. Hier worden alle gebakjes met liefde gemaakt, en dat proef je niet alleen dat voel je als je binnenkomt in dit gezellige zaakje! Je wordt er onthaald met een glimlach en gaat daar ook mee buiten, na het drinken van hun overheerlijke koffie!

www.tarte-tatin.be

Lale Coffee

Hier kom je voor de eerste plaats om koffie te drinken in het opvallend warme interieur,  maar wordt je ook  verrast door creaties zoals spinazietaart! Ook heel leuk om te proberen zijn de  overheerlijke turkse hapjes die je kan eten bij de koffie.

https://www.facebook.com/lalecoffee/?fref=ts